Hallo lieve bezoeker van de website,

Wij zijn, familie Naarden, van harte verwelkomen je naar de Banja Hollandia!

Ik ben Joshua Naarden - Banja meester. 

Banja meester ritueel betekend voor mij een traditionele, rijke traditie waarbij de elementen water, vuur, lucht en aarde samen komen. Ik heb mij gespecialiseerd in de helende krachten van dit ritueel en geef dus veel meer dan alleen maar een ontspannende behandeling.

  • Voor mij staat de klant centraal en ik vind het leuk dat ik een grote verscheidenheid aan behandelingen kan en mag geven. De ene kom voor de ontspanning, de volgende als voorbereiding op een groot sport evenement of juist erna voor het herstel. Mensen met rug klachten of gezondheidsklachten. Iedereen heeft een andere balans in het spel van de Veniki (berken, eiken e.d. bezem) stoom en massage nodig.

    Ik heb ook een moderne behandeling ontwikkeld ter ondersteuning van Regres therapieën waarbij ik het mooie Banja Ritueel gebruik als basis.

Voor Banja meester is belangrijk dat hij de geest van zijn Banja kent. Elke Banja heeft zijn eigen kracht. Dat zie ik ook bij onze 2 verschillende Banja’s. De ene is wat men noemt een witte Banja en de andere is een traditionele openvloer Banja. Beide zijn ze uniek en hebben hun eigen kracht. Dit is namelijk het instrument van de meesters, naast de oven waar je de stoom op maakt en de Veniki.

  • Voor mij als Banja master is vertrouwen van de client erg belangrijk en ook eerlijkheid, ik wil graag weten wat je doel is, welke temperatuur je fijn vind en dergelijke. Dat zorgt ervoor dat wij veel sneller de optimale ervaring voor jouw kunnen bewerkstelligen.

Maar feit blijft….. DE BANJA zelf is het belangrijkste in het leven van de Banja master. "Een auto is fijn en handig…. maar als ik moet kiezen tussen een auto bezitten of de Banja…. Kies ik voor de Banja".